logo

4. místo v Extralize kadetek U18

pondělí 20. května 2024 17:00
Zuzka Podhorná, Andy Janoušková

4. místo v Extralize kadetek U18

Finálový turnaj U18
Sezóna plná napětí a úsilí vyvrcholila pro náš tým účastí ve čtyřdenním turnaji Final 6. Přestože jsme se po celou sezónu pohybovali na 1. až 2. příčce v tabulce, nakonec jsme skončili čtvrtí.

Naneštěstí nám osud nepřál v klíčovém momentu sezóny. Obě naše středařky, které byly páteří naší obrany a důležitými hráčkami v útoku, utrpěly zranění.

I přes tato zklamání je čtvrté místo v turnaji Final 6 obrovským úspěchem. Je to důkaz toho, že náš tým má velký potenciál a schopnost překonávat obtíže. Aspoň jsme si pořádně zajely tuto soutěž a příští sezónu nás bude čekat extraliga U20.

Chtěli bychom poděkovat našim fanouškům a trenérům za jejich neustálou podporu během celé sezóny a hlavně na tomto finálovém turnaji. Vaše přítomnost a povzbuzování byly pro nás nesmírně důležité a motivovaly nás k dosažení skvělých výsledků.

Jsme hrdí na to, co jsme dokázali, a těšíme se na další výzvy v extralize. Věříme, že s podporou našich fanoušků a odhodláním celého týmu dokážeme příští sezónu dosáhnout ještě vyšších cílů. Děkujeme moc a příští sezónu se zase vidíme!

Další aktivita

Nábor nových volejbalistek
pá 24. kvě 2024 12:03 - VK Lanškroun

Volejbalový oddíl Lanškroun pořádá nábor holčiček ve věku 6-8 let.
Snažíme se v dětech vypěstovat radost z pohybu. Nechybí všeobe...

Hodnocení sezóny juniorek
út 18. čvn 2024 16:43 - Michal Derych

Hodnocení juniorek v sezóně 2023/2024
Začátkem srpna začala naše děvčata přípravu v počtu dvaceti hráček. Po zvládnutí soustředění a přípravných turnajů jsme zahájili mistrovská...

Lanškrounští volejbaloví odchovanci září v dresech Brna
st 12. čvn 2024 5:08 - Martin Joza

Skvělého dvojitého úspěchu dosáhli odchovanci VO TJ Lanškroun ve finále nejvyšší volejbalové mládežnické soutěže U20 a U22 v Karlových Varech a Českých Budějovicích.
V dresech SGLD BRNO vybojovali dvakrát bronzové medaile hráči z Lanškrou...

🏐 Turnaj starších žákyň - ONLINE PŘENOS 🏐
čt 30. kvě 2024 19:41 - VO TJ Lanškroun

Vítejte na stánkách VO TJ Lanškroun, kde vám budeme zprostředkovávat informace o turnaji starších žákyň. Dozvíte se aktuální výsledky jednotlivých zápasů a uvidíte fotografie z turnaje. K dispozici bude také živ...

Lanškrounská Lvíčata zahájila svoji volejbalovou kariéru
st 29. kvě 2024 10:30 - Kristýna Míková, Linda Leová

V sobotu 25.5.2024 se naše nejmenší Lvíčata zúčastnila svého prvního turnaje v barevném minivolejbale, který se konal v Lanškrouně na volejbalových kurtech. Děvčata se se svými prvními zápasy porvala s...

MČR EX U18 v Přerově
pá 17. kvě 2024 18:39 - Šárka Chládková

Mistrovství republiky U18 2.den: Jsme ve čtyřce a budeme bojovat o medaile🥉🥈🥇Porážíme Havlíčkův Brod 3:1 👍💪🏾🏐, bereme 1.místo v tabulce a zítra nás čeká souboj s Duklou Liberec o postup do finále. Poděkování užasným lanškrou...